PEPCO

PEPCO Čia paspaudę rasite PEPCO akcijų ir nuolaidų leidinius

Esame europietiškas nuolaidų parduotuvių tinklas, kuris siūlo aprangą visai šeimai bei namų apyvokos prekes už žemiausias kainas. Daugiau negu dvylika metų vystėmės ir sparčiai augome Lenkijoje. Tapome pačiu populiariausiu vaikiškų drabužių pardavėju ir dekoratyvinių prekių tiekėjų lyderiu. Už savo sėkmę esame dėkingi mūsų žmonėms ir jų pasišventimui.

MŪSŲ MISIJA

Savo klientams padedame lengviausiu būdu gauti visus produktus, kurių jiems reikia kasdien, norint aprengti savo šeimas, puošti ir prižiūrėti savo namus už žemiausias kainas.

MŪSŲ VIZIJA

Mūsų tikslas – tapti didžiausiu, pigiausiu, plačiausiai žinomu ir geriausiu mažų kainų aprangos ir namų apyvokos produktų prekės ženklu Europoje.

MŪSŲ STRATEGIJA

Mūsų tikslas yra kurti tvarų verslą, sutelkiant dėmesį į tris mums svarbiausias vystymosi sritis: į mūsų žmones, į mūsų procesus ir į mūsų produktus.
 

MŪSŲ SOCIALINĖ ATSAKOMYBĖ

Mes, PEPCO, suprantame, kad mūsų veržlus augimas daro įtaką mūsų pasauliui – tiek gamtai, tiek žmonijai. Tai rimta atsakomybė, todėl kasdien stengiamės atlikti daugiau nei priklauso mažmeninės prekybos tinklui. Esame pasiryžę gerinti mūsų žmonių, mūsų klientų ir mūsų vietinių bendruomenių, gyvenimo kokybę. Nors suprantame, kad tobulumui ribų nėra, savo veiklas vykdome turėdami omenyje dabartinių ir ateities kartų gerovę.
Tikime, kad reikšmingi pokyčiai prasideda nuo iš pažiūros mažų veiksmų, kurie ateityje subrandins įspūdingus rezultatus. Mes, PEPCO, priimame veiklos sprendimus atsižvelgdami į jų poveikį aplinkai. Mes rūpestingai naudojame gamtinius išteklius, rūpinamės perdirbimu ir efektyviu energijos naudojimu.
PEPCO socialiniai prioritetai sukasi apie vaikus ir jų laisvalaikio kokybės gerinimą, jų vystymąsi ir ugdymą bei tai, kad vaikams būtų suteiktos vienodos gyvenimo galimybės. Bendradarbiaujame su viešomis labdaros organizacijomis, vystome savo pačių paramos programas ir įsitraukiame kaip savanoriai. Kiekvienoje šalyje, kurioje veikiame, vykdome įvairias iniciatyvas, skirtas vaikams. Visus socialinius projektus finansuojame iš pelno, gauto už parduotus mūsų parduotuvėse pirkinių maišelius.

MŪSŲ DARBUOTOJAI

Europos PEPCO tinklas yra įdarbinęs daugiau kaip 16 000 žmonių, tarp jų daugiau kaip 500 Poznanės centriniame biure bei 500 paskirstymo centro darbuotojų. Pas mus vis dar dirba žmonės, prisidėję 1999 prie kompanijos kūrimo. Nepaisant plataus operacijų spektro, tai viena iš priežasčių, kodėl mums pavyksta išlaikyti atvirą, šeimą primenančią atmosferą.

Daugiau informacijos rasite https://www.pepco.lt