LIDL

LIDL Čia paspaudę rasite LiDL parduotuvės akcijų ir nuolaidų leidinius

„Lidl“ pradžia siekia praėjusio amžiaus 4-ąjį dešimtmetį, kai Švabijos regione Vokietijoje buvo įkurta didmeninės prekybos maisto produktais įmonė. Šiandien „Lidl“ yra Vokietijos mažmeninės prekybos maisto produktais lyderių dešimtuke ir tarptautinė įmonių grupė, turinti aktyviai veikiantį savarankiškų įmonių tinklą visoje Europoje. Pirmosios „Lidl“ parduotuvės atidarytos 1973 metais Liudvigshafene, Vokietijoje. 9-ajame dešimtmetyje buvo vykdoma tinklo plėtra šalyje. Paskutinis praėjusio amžiaus dešimtmetis buvo sėkmingo „Lidl“ įsitvirtinimo už Vokietijos ribų pradžia. Šiuo metu įmonė, stipriai lenkdama kitus konkurentus, valdo vieną didžiausių žemų kainų parduotuvių tinklų Europoje. Ateityje „Lidl“ išliks reikšminga įmone naujose rinkose ir didžiuosis galimybe pasiūlyti geriausią kokybę už žemą kainą.
 
Ką reiškia „Lidl“?
„Lidl“ pavadinimo kilmė susijusi su XX a. 4-ajame dešimtmetyje Nekarzulme (Pietų Vokietija) įkurta firma „Lidl & Schwarz KG“. „Lidl“ pavadinimu 8-ajame dešimtmetyje įmonė atidarė pirmąsias mažų kainų parduotuves Vokietijoje. Nekarzulme iki šiol įsikūrusi įmonės centrinė būstinė.
Ko galiu nusipirkti „Lidl“?
„Lidl“ siūlo apie 1 600 įvairių kasdienių prekių, tarp jų – Lietuvos, Vokietijos, Lenkijos, Prancūzijos, Italijos, Ispanijos ir daugelio kitų šalių gamintojų maisto produktai bei kita. Parduotuvėse rasite ir platų vaisių bei daržovių pasirinkimą ir nuolat atnaujinamą ne maisto prekių asortimentą.
Kodėl „Lidl“ prekių nemačiau kitose parduotuvėse?
Nes daugiausia prekiaujame mūsų užsakymu pagamintais maisto produktais ir ne maisto prekėmis. Šie „Lidl“ privatūs prekės ženklai aprėpia visas kasdienių prekių kategorijas: nuo šviežios mėsos iki kepinių, nuo pieno produktų iki prieskonių, nuo saldumynų iki šaldytų gaminių bei kt.
Ar „Lidl“ parduotuvėse Lietuvoje galiu įsigyti tokių pat prekių, kaip „Lidl“ parduotuvėse kitose šalyse?
Daugeliu atvejų taip: perkame centralizuotai ir paskirstome prekes į visas šalis. Tačiau kiekvienos valstybės „Lidl“ bendrovėje yra savarankiškai veikiantis pirkimų skyrius. Sudarant asortimentą, kiekvienoje šalyje atsižvelgiama į vietos gyventojų poreikius ir skonį.
Kuo „Lidl“ privatūs prekės ženklai skiriasi nuo kitų?
Patraukli kaina nėra vienintelis mūsų tikslas. Sakoma, kad dėl skonio nesiginčijama, tačiau mums svarbu, kad džiaugtumėtės apsipirkę „Lidl“. Todėl glaudžiai bendradarbiaudami su savo tiekėjais labai rūpinamės visų „Lidl“ prekių kokybe. Kviečiame įvertinti!

Daugiau informacijos www.lidl.lt